Vídeo BlogVídeo Blog

tornar
  • 19
  • Març
  • 2014

Vídeo II Jornada Abogacía Virtual UOC

Publicat per Miquel Fortuny a Despatx d'advocats, Vídeos

Ideas inspiradoras en el sector legal, vídeo con las ponencias de Miquel Fortuny y Carlos Guerrero.

En este vídeo podrás ver el vídeo de la ponencia de Miquel Fortuny y Carlos Guerrero, editado y publicado en YouTube. Esperamos que te guste!

Deixa'ns el teu comentari

Ens encantaria conèixer la teva opinió. Si us plau, procura que els teus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecta també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il·legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori

Miquel Fortuny, Managing Partner at...

Les meves xarxes socials

Últim vídeo

II Jornada Cumplen Catalunya - Corporate Compliance

El Compliance por primera vez en el centro del debate institucional y empresarial catalán.

Veure a: youtube

Els meus tweets

Newsletter Fortuny Legal

Desitges rebre les últimes novetats de Fortuny Legal? Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

El més vist

  1. 1Delito contra Hacienda: la atenuante “Messi”
  2. 2El Corporate Compliance y la eximente de responsabilidad penal de personas jurídicas
  3. 3Internet Law - Vídeo del evento y presentación en pdf "Derecho Penal en un mundo digital"
  4. 4Vídeo II Jornada Abogacía Virtual UOC
  5. 5¿Quién es un Compliance Officer? - Part I

El més comentat

  1. 1Delito contra Hacienda: la atenuante “Messi”

Categories

Veure més
Informació legal
x

Empresa: Fortuny Legal

NIF: B-65851966

Direcció: Av. Francesc Macià 38, 12-5

Telèfon: + 34 937 242 294

e-mail: info@fortunylegal.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Protecció de dades personals

Àmbit d'aplicació.- La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris") que visitin la pàgina web http://www.miquelfortuny.com/ (en endavant, "la Pàgina Web" ), i omplin els formularis de sol licitud de reserva disponibles a la mateixa. Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pàgina Web d'acord amb la seva pròpia política de seguretat. La Pàgina Web és gestionada per Fortuny Legal amb CIF B-65851966 i domicili social al carrer Av. Francesc Macià 38, 12-5 (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informació als usuaris de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, "LOPD") i la resta de legislació que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la pàgina web amb la finalitat de gestionar la seva petició, quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en qualsevol moment, sol · licitant per correu postal als anunciants de la pàgina web i, amb caràcter subsidiari, davant Fortuny Legal amb CIF B-65851966 i domicili social al carrer Av. Francesc Macià 38, 12-5, incloent, còpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitarà a tramitar la seva sol·licitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat.- El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures tècniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. El Prestador del Servei no serà responsable, en cap cas, de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència dels Usuaris pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

Veracitat de les dades.- Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.

Necessites ajuda?

Nom*:
E-mail*:
Telèfon*:
En què podem ajudar-te?*:
Enviar *Camp obligatori.

Política de cookies